Wednesday, December 22, 2010

Friday, December 10, 2010

..sekian lama..

diri aku kah??
assalamualaikum...

Dah lama rasenye tak update blog ni..dk di kolej xleh nk on pn blog..biase la guna baby band tu gk..line slow sgt2..sepanjang hujung tahun ni macam-macam dh jadi...tak tersenarai kalu nk di senaraikan..

Antaranye..baru-baru ni,kolej buat kem ibadah..under jpp,pusat islam dan wapim...consultant by TQHM CONSULTANT dari Terengganu...biase ar,,,ydp kite la uruskan..huhu..program yang banyak mengubah hidupku kearah yang lebih baik..lebih istiqomah dalam perjuangan Islam...alhamdulillah..gambar2 program banyak tapi tak upload lg la..insyaAllah kalu diizinkan akan di upload d facebook WAN ANIS...

Seterusnya...program lawatan ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR & KOLEJ MATRIKULASI MELAKA... under jpp tapi pusat islam dan wapim diajak join sekali... :)
sangat best!! syukran jazilan pihak yang ajak kita p jgk,,,dapat sahabat2 baru...
gambar2 pn byk..tapi kita tgk macam ramai dh upload kt facebook..tak tahu nk upload ke tak...ermm...

last sekali..kita update blog kat rumah ni...cuti sendiri seminggu...huhu..(sakit sket)
alhamdulillah banyak dh ok...
insyaAllah dengan izin Allah esok(11.11.10) balik ke kmp..meneruskan perjuangan!!

ok la...wassalam...